Home / Loenen / Politie in Loenen zoekt getuigen van winkeldiefstal

Politie in Loenen zoekt getuigen van winkeldiefstal

LOENEN – De politie onderzoekt een winkeldiefstal die dinsdag 21 februari plaatsvond bij de Spar in Loenen. Hierbij is de winkeldief er met een volle kar boodschappen vandoor gegaan. De politie is op zoek naar een man met een wandelstok die getuige zou zijn geweest van dit incident.

De winkeldiefstal vond die dinsdag rond 13.15 uur plaats. Een onbekende man was met een volle kar met boodschappen de supermarkt uitgelopen, zonder deze te betalen. Hij had de boodschappen vervolgens ingeladen in zijn zwarte auto. Toen men hem wilde beletten om weg te rijden, zette hij de auto in zijn achteruit en wist te ontkomen. Een man met een wandelstok is getuige geweest van het incident. De politie wil daarom graag in contact komen met deze persoon. Hij en eventuele andere getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.