Heropening Shoeby en toevoeging Lake Side in Dieren

DIEREN – Vanaf heden is Dieren een vernieuwde modewinkel rijker. Onlangs onderging Shoeby aan de Diderna 6 een metamorfose. Hierdoor heeft het winkelinterieur een heel eigentijdse uitstraling gekregen. Daarnaast is Shoeby uitgebreid met nog een modeformule: Lake Side. Twee modeformules onder één dak! Ook heeft de modewinkel een nieuwe eigenaresse: Mirel van Zeventer. Zij grijpt deze gelegenheid aan om haar klanten eens extra in het zonnetje te zetten. En daarom laat zij hen van woensdag 29 februari t/m zaterdag 3 maart profiteren van een spetterende voordeelactie.
Speciaal voor de kids is er op woensdag 29 februari in de middag een Kids Hairstylingmiddag voor de laatste stylingtips voor je haar! Ook is er die dag van 13.30 tot 16.30 uur een ballonnenclown aanwezig en op zaterdag 3 maart van 14.00 tot 17.00 uur kunnen de kinderen worden geschminkt en er worden glittertattoos gezet.

Shoeby biedt mode voor dames, heren en kids. Naast de sterke eigen labels Zoï en Eksept (dames) en Third Republic en Cult Edition (heren) vindt men bij Shoeby ook een uitgebreid assortiment basics, jeans en accessoires. De collectie van Shoeby biedt vooral variatie.
Jilly & Mitch, de kindercollectie, combineert Fashion & Fun. Hippe boys en girls vinden er naast de stoerste kleding (in de maten 92 t/m 176) ook een funcorner waar zij zich kunnen vermaken met spelcomputers, tv’s en luisterzuilen met populaire muziek. Daarnaast zijn er regelmatig leuke (instore) acties en prijsvragen waarbij ze kans maken op mooie prijzen.

Lake Side Stores zijn eigentijdse, trendy Jeanswinkels. In het uitgebreide assortiment voor mannen en vrouwen vind je stoere, actuele jeans en fashion met een zeer aantrekkelijke prijskwaliteit verhouding. Natuurlijk volgt Lake Side alle trends op de voet en vertaalt ze direct naar vernieuwende must haves voor de stoere man en vrouw. Dit vind je vooral terug in de merken Refill & Construction (heren) en Sensation & Winck (dames). Daarnaast vind je bij Lake Side o.a. de merken Il Dolce, Vingino, LTB en Twinlife.
Kortom, Lake Side is Strong in Jeans! Meer informatie is te vinden op www.lakeside.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.