Villa de Horsting biedt inkijkje in kleinschalige ouderenzorg

LAAG-SOEREN – Op de donderdagen 1 en 8 maart zet Villa de Horsting in Laag-Soeren haar deuren open om belangstellenden een inkijkje te bieden in kleinschalige ouderenzorg anno nu.
Villa de Horsting – onderdeel van de zorgorganisatie Stepping Stones Home & Care – is een kleinschalige zorgvilla voor vijftien dementerende en hulpbehoevende ouderen, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Wanneer men niet meer zelfstandig kan wonen zijn de consequenties vaak zeer divers en ingrijpend. Men moet concessies doen aan persoonlijke levensstijl, wooncomfort, eigenwaarde en algemeen welbevinden. Persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid zijn kenmerken die voor ons vanzelfsprekend zijn. Bij ons is er nog tijd voor een praatje, een kopje koffie of een spelletje. Bewoners voelen zich thuis, de verzorgers zijn oprecht gemotiveerd.

Regiomanager van Stepping Stones, Frans Stolk, verwoordt het ouderenzorgconcept als volgt: ‘Wij bieden ouderen met een zorgvraag een goed en betaalbaar alternatief; wonen met een kleine groep leeftijdgenoten in een veilige en beschermde leefomgeving met professionele zorg, de benodigde structuur, aandacht en dienstverlening op maat. Bewoners verblijven in een eigen appartement en ontvangen een zeer breed pakket aan zorg en dienstverlening afgestemd op persoonlijke behoeftes en wensen. Aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid zijn daarbij onze uitgangspunten, goede zorg is onze missie.’

Bezoekers aan de Open dagen, die op 1 en 8 maart tussen 11.00 en 16.00 uur plaatsvinden op de Badhuislaan 1 in Laag-Soeren, krijgen informatie en een rondleiding. Frans Stolk heet u welkom en kan u informeren over de beschikbaarheid van appartementen voor permanent of tijdelijk verblijf. Wie niet in staat is de Open dagen te bezoeken, kan apart een afspraak maken met Frans Stolk op telefoonnummer 06 2025 9390. Voor meer informatie over kleinschalig wonen voor dementerende en hulpbehoevende ouderen kijkt u op www.steppingstones.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.