Orchideeënshow bij Blom Bloemen in Loenen

LOENEN – Zondag wordt bij Blom Bloemen van 11.00 tot 17.00 uur weer de Orchideeënshow gehouden. Al enkele jaren trekt deze show in de kassen aan het Hameinde veel mensen naar Loenen. Voor Adriaan en Monica Blom en hun medewerkers is het dan ook ieder jaar weer een uitdaging de show nog groter en completer te maken.
Adriaan Blom vertelt: “Al jaren komen mensen van verre voor onze orchideeënshow,
waarvoor ik langs vele speciale kwekers ga om een compleet assortiment bij elkaar te krijgen.
Dit jaar zijn er ook vele presentaties met nieuwe kleuren orchideeën, van groot tot mini, van 1 bloemtak tot wel 6-7 bloemtakken. Het is geweldig om te zien hoe enthousiast de reacties van de mensen zijn.”
De Orchideeënshow loopt tot 17 maart door. “Wij houden daarbij het assortiment steeds op peil”, aldus Blom, die er aan toevoegt: “Hebt u vragen over de verzorging, leefklimaat, of wilt u orchideeën verpoot hebben, neem deze mee dan regelen wij dit.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.