Home / Dieren / Winnaar ballonnenwedstrijd Rabobank bekend

Winnaar ballonnenwedstrijd Rabobank bekend

DIEREN – Zo’n 500 ballonnen gingen afgelopen december de lucht in om de opening van de nieuwe Rabobank vestiging in Dieren te vieren. En 15 kaartjes kwamen retour. Inmiddels is de grote winnares bekend: de ballon van de 12 jarige Jiska Thijssen uit Dieren werd het verste weg gevonden. Haar ballon legde een afstand van wel 415 km af!

Onlangs mocht Jiska Thijssen haar prijs in ontvangst nemen: een gloednieuwe iPad 2! Welke app’s Jiska op haar iPad gaat zetten, weet ze nog niet: “Ik ga eerst maar eens rustig uitzoeken hoe hij werkt en wat hij allemaal kan!”.

Merel Hoes, teamleider van de vestiging in Dieren, had de eer de iPad aan Jiska te overhandigen: “We kozen voor deze prijs om het virtuele van onze nieuwe vestiging te benadrukken. Onze vernieuwde locatie biedt namelijk ruimte voor de vertrouwde dienstverlening maar dan net even anders. Onze klanten worden namelijk niet alleen persoonlijk in de bankhal door Rabobank adviseurs geholpen, maar ook via e-mail, internet en de telefoon. En klanten kunnen ook zelf op de vestiging via een iPad hun bankzaken regelen. Waar nodig met hulp van een van onze adviseurs.”
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.