Home / Doesburg / Ko zijn Kunststof verlengt en vernieuwt expositie

Ko zijn Kunststof verlengt en vernieuwt expositie

DOESBURG – Wegens succes verlengt Galerie Ko zijn Kunststof de foto-expositie van Arvid Ehlert en Afke Kerkhoven met nog minimaal een maand. Zij verkochten een aantal foto’s, ook hun unieke fotokaarten van Doesburg zijn gewild. De galerie telt twee verdiepingen en is gevestigd in het rode huis met de kunststof kozijnen aan de Roggestraat 21. De galerie is open op vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur, op zaterdag en de Culturele Zondagen van 12.00 tot 17.00 uur, in aanwezigheid van een van de kunstenaars.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.