Indoor menwedstrijd groot succes

LAAG-SOEREN – 86 Deelnemers van jong (tien jaar) tot aardig op leeftijd (72 jaar) begonnen zaterdag in manege De Spreng in Laag-Soeren vanaf 08.00 uur aan de voorrondes die uiteindelijk moesten leiden tot deelname aan de grote finale, diezelfde avond om 20.00 uur.

De deelnemers probeerden zich in twee manches zo snel mogelijk door een parcours van elf kegelpoorten en twee hindernissen te manoeuvreren. ’s Avonds kon deze tijd weer verbeterd worden om zo voor een jaar in het ebzit te komen van de Voskampbokaal, hetgeen René Schulling uit Herveld het beste afging.
Renate Hofkes uit Winterswijk was naast het behalen van de geldprijs voor de vierde plaats in de rubriek tweespan paarden het gelukkigst in de loterij en won een kruiwagen gevuld met diverse artikelen voor paard en koetsier.

Bij de enkelspan ponies won Pamela Schraal uit Emmeloord, bij de tweespan ponies won Wout Kok uit Nijkerk, bij de langspan ponies won Ian Dasselaar uit Nijkerk, bij de enkelspan paarden won Henri Bast uit Nijkerkerveen, bij de tweespan paarden won Rob Klomps uit Winterswijk en bij de langspan paarden won Hans Heus uit Eerbeek. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.