Home / Beekbergen / Houdt Beekbergen en Lieren afvalvrij

Houdt Beekbergen en Lieren afvalvrij

BEEKBERGEN / LIEREN – In eendrachtige samenwerking tussen zorginstellingen, gemeente en dorpsraad is Milieuteam Beekbergen-Lieren geformeerd dat zich bezig gaat houden met het afvalvrij houden van straten, pleinen, parken en wandel- en fietsroutes in Beekbergen en Lieren. Het startsein voor de werkzaamheden van het milieuteam wordt vrijdag om 10.00 uur gegeven door wethouder Stukker van de gemeente Apeldoorn in de Hoge Weye in Beekbergen.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.