Home / Bronkhorst / Brand door buurman voorkomen

Brand door buurman voorkomen

BRUMMEN – De buurman van een rijtjeswoning aan de Prins Bernhardlaan in Brummen, heeft in de nacht van zondag op maandag voorkomen dat er in het huis een grote brand uit zou breken, door een beginnend vuurtje te blussen.
De buren ontdekten de brand rond vijf uur. In de woonkamer van de woning bleken een tafeltje en enkele kledingstukken vlam te hebben gevat. Door er een paar emmers met water op te gooien kon erger worden voorkomen. Toen de brandweer arriveerde was het vuur al gedoofd. De woning werd nog wel door hen geventileerd en de schade bleef beperkt. De bewoners, die tijdens het uitbreken van de brand boven lagen te slapen, bleven ongedeerd. Volgens de brandweer is het vuur vermoedelijke ontstaan door een kaars – foto: Robin Donderwinkel

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.