Home / Eerbeek / Bonte ochtend Johanna Huiskampschool

Bonte ochtend Johanna Huiskampschool

EERBEEK – De kinderen van de Johanna Huiskampschool in Eerbeek hebben een feestelijke ‘Bonte Ochtend’ gevierd. Een gekleurde stoet van verklede kinderen en leerkrachten vertrok naar Spoorzicht om daar met hun klas voor elkaar en voor de ouders op te treden. Het werd een enorm feest, de kinderen waren zeer enthousiast en hun optredens waren zo aanstekelijk dat de kinderen en ook ouders in de zaal lekker meezongen en dansten. De school bedankt de eigenaren van Spoorzicht voor hun fijne medewerking!
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.