Home / Loenen / Dit jaar toch Pleinmarkt bij de RK kerk Loenen

Dit jaar toch Pleinmarkt bij de RK kerk Loenen

LOENEN – Op zaterdag 2 juni zal er weer een pleinmarkt worden gehouden bij de RK- kerk in Loenen. Het wordt al weer de tiende keer dat dit evenement zal plaatsvinden. De opbrengst zal worden besteed aan het algemeen onderhoud van het kerkgebouw.

Het was tot op heden onduidelijk of de pleinmarkt door zou kunnen gaan, maar sinds kort heeft de commissie opslagruimte kunnen vinden. De Pleinmarktcommissie is vol enthousiasme aan de slag gegaan om in korte tijd de organisatie weer rond te krijgen.
De Commissie roept de bewoners van Loenen en Eerbeek op om spullen af te staan voor de rommelmarkt of veiling. Ze hopen op een gevarieerd aanbod, zodat we weer een mooie, complete, gezellige rommelmarkt kunnen organiseren, met hulp van vele vrijwilligers.
Ze kunnen helaas geen grote kasten, bedden of bankstellen aannemen, want ze hebben maar een zeer beperkte opslagruimte. Kapotte, versleten of onverkoopbare spullen kunnen ze niet accepteren, want ze moeten kosten betalen voor het afvoeren van de overgebleven spullen! Ook oude computers en bloempotten zijn niet gewenst.

Regelmatig zullen ophaalteams met aanhangwagens rondrijden om spullen op te halen. Wie spullen kwijt wil voor dit goede doel kan bellen met Jan Brugman 055-5051458 of Harrie Elsebroek 055-5051825.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.