Home / Doesburg / Team 3 BV Doesburg kampioen

Team 3 BV Doesburg kampioen

DOESBURG – Team drie van badmintonvereniging Doesburg speelde vrijdag haar laatste beslissende wedstrijd. De hele competitie stond het team op de tweede plaats, onder Flash Vorden. Bij de een na laatste wedstrijd wist Doesburg Flash Vorden in te halen met één punt voorsprong. Doesburg speelde in Dinxperlo een zenuwslopende wedstrijd, maar na het winnen van de laatste mix-dubbel mocht het derde team het kampioenschap op haar naam schrijven.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.