Zangers gevraagd voor Paasoratorium

BRUMMEN – De cantorij van de Protestantse gemeente Brummen wil samen met allen die graag zingen een nieuw oratorium instuderen voor de paasnacht en de paasmorgen. Het is een project waarbij de gemeenteleden de basisliederen zingen en de cantorij en solisten een ondersteunende en versierende rol vervullen. Daar is het daglicht, is de titel van het oratorium dat bestaat uit negentien liederen. Daarom een oproep aan enthousiaste zangers om als gelegenheidskoor de gemeenteleden te hulp te komen en met hart en mond mee te zingen. Voor het instuderen is de Brummense Oude Kerk op twee middagen open, op zaterdag 17 maart en op zondag 1 april. De repetities duren van 14.00 tot 17.00 uur. Opgeven kan tot 13 maart bij Joop Neijenhuis via tel. 0575 – 563307 of bij Jan Loonstra via tel. 0575 – 562565.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.