Dierens Hof geïnstalleerd

DIEREN – Ook Dieren en omgeving heeft sinds kort een Probusclub, onder de naam Dierens Hof. Op 15 februari kwamen vertegenwoordigers van het hoofdbestuur en van de sponsorclub Rheden-Rozendaal de leden in de intieme accommodatie van De Oranjerie tot echt Probusleden wijden.

Dierens Hof is daarmee toegetreden tot de landelijke Probus-organisatie, die telt inmiddels 420 plaatselijke clubs. Probus betekent Retired Professional and Business Persons. Uitgangspunten zijn het bevorderen van saamhorigheid en vriendschap van postactieven die waarde hechten aan het regelmatig ontmoeten van elkaar. De leden van Dierens Hof wonen in Dieren, Ellecom en De Steeg en komen driewekelijks bijeen.

Nico Haas (voorzitter), tel. 0313 – 422014
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.