Goede prestatie Boul’Animo

DIEREN – Zaterdag speelde het team van Boul”animo uit Dieren voor de verenigingskampioenschappen van district 04 van de NJBB bij jbv ’t Zwijntje in Apeldoorn. In de finale moest het team van coach Cor Nootenboom het opnemen tegen de torenhoge favorieten van de organiserende vereniging.

Gespeeld werden twee triplettes en drie doublettes. De vereniging die drie partijen won veroverde de titel. Van de triplettes wonnen beide verenigingen er een, zodat met een gelijke stand aan de doublettes werd begonnen. Theo van der Meer en Peter Hietbrink wisten hun partij in no time in winst om te zetten, zodat de stand 2-1 werd in het voordeel van Boul’Animo en een regelrechte sensatie in de lucht hing. Nadat Wim van Rhee en Rene Versteegh hun partij, na een aanvankelijke voorsprong, aan hun tegenstanders moesten laten, was de stand weer gelijk. In de allesbeslissende partij raakten Nettie Lensink en Dennis Nootenboom hopeloos achterop: 0-9. Zij vochten echter voor wat zij waard waren,
tot enthousiasme van de overige teamleden en de talrijk meegereisde Dierense supporters, en kwamen terug tot 7-9. Toen de but echter uitging in een voor Boul’Animo uiterst kansrijke situatie, herpakte het team van ’t Zwijntje zich, en kwamen Nettie en Dennis deze tegenslag niet meer te boven, ondanks hevig verzet. Zij moesten uiteindelijk met 9-13 de winst aan hun tegenstanders laten, die daarmee tot hun grote opluchting de titel alsnog binnenhaalden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.