Home / Doesburg / Dirk Langeler 40 jaar in dienst bij Dobrefa

Dirk Langeler 40 jaar in dienst bij Dobrefa

DOESBURG – Dirk Langeler uit Drempt is op 1 maart 1972 rechtsreeks van de schoolbanken als zestienjarige jongen in dienst gekomen bij Dobefra Nederland BV, toen nog gevestigd in Hoog-Keppel, nu in Doesburg. Dobefra is producent van lederen riemen en bretels. Langeler begon met het werken in de productie en inmiddels is hij jarenlang de persoon die zorgt dat zendingen aan klanten tijdig en netjes verpakt verstuurd worden. Donderdag 1 maart is hij veertig jaar werkzaam en zijn collega’s wensen hem een fijn jubileum toe.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.