Home / Eerbeek / Afscheid voorzitter PCOB

Afscheid voorzitter PCOB

EERBEEK – Roely Nieuwenkamp heeft afscheid genomen van haar functie als voorzitter bij de Eerbeekse afdeling van de PCOB. Vanaf 2003 zet zij zich al in voor de PCOB. Ze schreef altijd openingsartikelen voor de nieuwsbrief, was betrokken bij lief en leed, maar hield zich ook bezig met de actieve werving van nieuwe leden. Roely moet vanwege gezondheidsredenen haar functie opgeven en doet dit met pijn in het hart. Tijdens de jaarvergadering is zij door haar collega-bestuursleden in het zonnetje gezet. Tom Hommel neemt het voorzitterschap voorlopig waar.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.