Home / Eerbeek / Roparunteam Veluwezoom houdt acties

Roparunteam Veluwezoom houdt acties

EERBEEK – Roparun Team Veluwezoom houdt in maart diverse acties om geld in te zamelen voor de stichting Roparun, een non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam om geld op te halen voor mensen met kanker.

Met medewerking van gerenommeerde trainers houdt Team Veluwezoom een aantal clinics in Eerbeek. Op 10 maart wordt om 14.00 uur een ATB-clinic gegeven door Machiel van den Beld van FietsPro van den Beld aan de Coldenhovenseweg in Eerbeek. Er wordt gewerkt aan de rijtechniek bij het remmen, klimmen en dalen en de techniek van het bosritten rijden.
Een week later, op 17 maart, houdt het team twee clinics vanaf Landal greenpark Coldenhove in Eerbeek. Om 14.00 uur start een hardloopclinic onder deskundige leiding van Jan Stroijker. Er wordt gewerkt aan looptechniek en loopstijl. Het gaat tijdens deze clinic niet om de afstand of de duur, maar om je leerervaring. Ook geeft Mathijs Hartman een Hot-clinic. Tijdens deze intensieve training komen bijna al je spiergroepen aan bod.
De kosten bedragen 10 euro per clinic.

www.teamveluwezoom.nl
www.roparun.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.