Home / Bronckhorst / Deelnemers gezocht voor zwerfvuilschoonmaakactie

Deelnemers gezocht voor zwerfvuilschoonmaakactie

BRONCKHORST – Vrijwilligers die op 17 maart willen schoonmaken tijdens de zwerfvuilschoonmaakactie, kunnen zich tot en met 10 maart opgeven via diverse contactpersonen. De gemeente zorgt ervoor dat voor alle deelnemers de benodigde materialen aanwezig zijn om veilig schoon te kunnen maken. Steeds meer mensen eregeren zich aan het zwerfvuil in hun woonomgeving. De gemeente stimuleert initiatieven en deelname van de inwoners als het gaat om het schoonhouden van de eigen woonomgeving doormiddel van deze actie.

Voor het buitengebied van Hummelo en Keppel is de heer B Veldhuizen contactpersoon (tel. 06-13161230) en de heer H. Otten (tel. 0314 – 359213). Voor het buitengebied van Hengelo kan men contact opnemen met de heer A. Nijhof via tel. 06 – 51169201 en mevrouw M. Ruiterkamp via tel. 0575 – 465701 en voor het buitengebied bij Steenderen kan men contact opnemen met de heer M. Lammers via tel. 0575 – 441244.
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.