Boek: het bezit, over de kunstcollectie van de gemeente Rheden

REGIO – De gemeente Rheden bezit circa 450 kunstwerken, een verzameling die werd opgebouwd in de afgelopen zestig jaar en wordt gecomplementeerd met een aantal schilderijen uit de achttiende en negentiende eeuw. De collectie is nu door Sigrid Vegter beschreven in de publicatie Het bezit, over de kunstcollectie van de gemeente Rheden. Aan de hand van een algemene inleiding en achttien korte kunstenaarsbiografieën wordt de lezer door de collectie geleid. Het eerste exemplaar van het boek werd op 17 februari door Johan de Haas aangeboden aan wethouder Harriët Tiemens. Het boek is gratis verkrijgbaar bij de bibliotheek in Velp, boekhandel Jansen & de Feijter in Velp, de bibliotheek in Rheden, bezoekerscentrum Park Hoge Veluwe in Rheden, cafetaria de Linde in De Steeg, het gemeentehuis in De Steeg, bakkerij Samberg in Ellecom, Langdoed Avegoor in Ellecom, de bibliotheek in Dieren en bij de Bruna in Dieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.