Schrijfactie Amnesty Velp Rozendaal

VELP / ROZENDAAL – In de maand maart vraagt Amnesty International, afdeling Velp en Rozendaal aandacht voor acht Saudische hervormers in eenzame opsluiting. De hervormers worden in de stad Jeddah in het gebouw van de inlichtingendienst zonder aanklacht in eenzame opsluiting vastgehouden. Zij zijn gewetensgevangenen die zijn vastgezet vanwege hun werk op het gebied van de mensenrechten en vreedzame politieke verandering in hun land. Ze werden samen met nog een man op 3 februari 2007 gearresteerd.
Voor 1 april schrijft Amnesty een brief naar de Saudische koning en roept hem op de mannen onmiddellijk en onvoorwaardelijk vrij te laten. Een ieder kan deze actie steunen door een handtekening te zetten op zondag 4 maart in de Grote kerk aan de kerkstraat, de katholieke kerk in de Emmastraat en de kerk in Rozendaal. Ook kan men op 17 maart in de bibliotheek in Velp tussen 11.00 en 14.00 uur een handtekening zetten, op 25 maart vanaf 11.00 uur in de Willibrordkerk in Arnhem.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.