Home / Doesburg / Algemene Ledenvergadering Doesburg en Oranje

Algemene Ledenvergadering Doesburg en Oranje

DOESBURG – Tijdens de algemene ledenvergadering van Doesburg en Oranje op 7 februari was naast het bestuur slechts een beperkt aantal leden aanwezig. Het financieel verslag gaf een positief eindresultaat over 2011. Het ledental is opgeschoond, maar er hebben zich ook al weer een aantal nieuwe leden aangemeld. Nadat de aftredende bestuursleden Carla Bekken en Han Snijders zijn herkozen gaf de voorzitter een overzicht van het voorlopige programma rond Koninginnedag.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.