Home / Doesburg / KV Rivalen start Kangoeroe Klup

KV Rivalen start Kangoeroe Klup

DOESBURG – Vanaf 1 februari kunnen kinderen in de leeftijd van drie tot en met zes jaar in Doesburg terecht bij Kangoeroe Klup; een initiatief van de korfbalbond om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met een sport. Korfbalvereniging Rivalen introduceert dit nu ook in Doesburg. Tijdens de tranig gaan de kinderen op een speelse manier aan het werk met ballen, hoepels, knuffels en ballonnen. De trainingen zijn op woensdag van 15.00 tot 16.00 uur in de gymzaal aan de Armgardstraat in Doesburg. De kinderen kunnen drie keer gratis komen sporten om te kijken of zij lid willen worden. Daarna bedraagt de contributie 7 euro per maand.

Corine Baars, tel. 0313 – 472351
www.rivalen.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.