Home / Dieren / Katootje Kado & Mode bestaat één jaar

Katootje Kado & Mode bestaat één jaar

Het is maandag 5 maart alweer een jaar geleden dat Katootje Kado & Mode haar deuren opende in Dieren. In de cadeauwinkel kunnen klanten terecht voor presentjes voor elke gelegenheid en gebeurtenis. Verjaardagen, cadeautjes voor een geliefde, presentjes voor Kerst of Sinterklaas, klein en groot, alles is te vinden bij Katootje. Daarnaast biedt Katootje nu ook het gemak van online winkelen, zodat de winkel een zo compleet mogelijk assortiment heeft. Nicky Jansen viert de eerste verjaardag van Katootje op zaterdag 3 maart, van 09.30 tot 17.00 uur. Koffie met wat lekkers staan klaar en voor iedere klant is er een cadeautje van Katootje.

www.katootje-dieren.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.