Home / Rheden / Vespervieringen in de Veertigdagentijd

Vespervieringen in de Veertigdagentijd

RHEDEN – In de Veertigdagentijd vinden er zes vespervieringen plaats in de Mauritiuskerk in Rheden. De vieringen beginnen iedere keer om 19.30 uur. De dienst op 29 februari staat in het teken van Roepen, op 7 maart komt gedenken aan bod, op 14 maart zien, op 21 maart hopen, op 28 maart recht doen en op 4 april dienen.
Op zondag 11 maart vindt er in de Mauritiuskerk om 19.30 uur de bekende muzikale vesper plaats die dit keer in het teken staat van de Veertigdagentijd. Muzikale medewerking wordt verleend door de Doetinchemse Bachvereniging.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.