Prijsuitslag optocht Dwarsliggersdorp

EERBEEK – De optocht in het Dwarsliggersdorp (Eerbeek) was een en al pracht en praal tijdens Carnaval. Natuurlijk heeft de jury uiteindelijk een keuze gemaakt. In de categorie kinderen individueel en groep tot en met vier personen ging de eerste prijs naar Merel en Linde, de tweede prijs naar Roy en de derde prijs naar Lukas. In de categorie kindergroepen vanaf vijf personen hebben de Wentelteefjes gewonnen. Bij de volwassenen individueel en groepen tot en met vier personen werd Bar Gezellig eerste, B & M, S tweede en Dirty 3 derde. Bij de volwassenen groepen vanaf vijf personen werd friends for ever eerste. Bij de praalwagens en Prinsenwagen werd zoadstengels eerste, de laatkomers tweede en de wilde wieven derde. De juryprijs ging naar Herman Wooning en de algemene wisselprijs naar de zoadstengels.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.