Website voor Eertbeeck

EERBEEK – De gemeente Brummen heeft een speciale website gepresenteerd voor het project Eertbeeck, ook wel bekend als het centrumplan Eerbeek. Hierop staat alle informatie over de plannen voor herinrichting van centrum van het dorp.

De website bevat het laatste nieuws, informatie over de (weg)werkzaamheden en uitleg over de plannen voor de vijf deelgebieden. Het centrumplan Eerbeek is onderverdeeld in de omgeving Stuijvenburchstraat, de omgeving Loenenseweg, omgeving Oranje Nassauplein, Stationsomgeving en Burgerslocatie. Over alle delen is uitgebreide informatie te vinden. Ook de social media ontbreken niet op de site, het nieuws volgen op twitter kan via @eertbeeck1. Inschrijven op de ‘ouderwetse’ nieuwsbrief is natuurlijk ook mogelijk.
Ook is op de website informatie te vinden over de initiatiefnemers en de Adviesgroep Centrumplan Eerbeek, bestaande uit leden van de ondernemersvereniging (OVE), wijkraden, Industriekern en inwoners van het dorp. Ook de marktpartijen Roosdom Tijhuis, Bouwfonds Ontwikkeling, Woningstichting Sprengenland en de gemeente Brummen zijn op de site vertegenwoordigd. Wie belangstelling heeft voor een woning in het nieuwe centrumplan, bijvoorbeeld op de Burgerslocatie of het Kerstenterrein, kan op de website zijn of haar interesse kenbaar maken.

www.eertbeeck.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.