Tweede prijs voor trekkerslep Tonden

TONDEN – Tonden heeft een tweede plaats behaald in de Standaard Wedstrijd van het Jaar 2011, een verkiezing van de beste organisatie voor trekkertrekwedstrijden. Bezoekers van de website tractorpulling.nl verkozen Tonden met 3,6 procent van de stemmen tot tweede mooiste wedstrijd van vorig jaar. De organisatie van de trekkerslep in Tonden is in handen van de Oranjevereniging. Sinds 2004 is de organisatie regelmatig genomineerd en vier keer heeft Tonden een eerste prijs binnengehaald. Dit jaar eindigde de organisatie van Wekerom op de eerste plaats.
Ook dit jaar organiseert Oranjevereniging Tonden de trekkerslepwedstrijden. De voorrondes worden verreden op vrijdagavond 17 augustus en de hoofdwedstrijd start op zaterdagmiddag 18 augustus en duurt tot middernacht. Iedereen is welkom te komen kijken op het terrein aan de Hoevesteeg in Tonden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.