Reumafonds zoekt collectanten

Het Reumafonds houdt van 12 tot en met 17 maart de jaarlijkse collecteweek. Er worden mensen gezocht die hier een paar uurtjes tijd aan willen besteden, als medeorganisator of collectant. Het Reumafonds is al 85 jaar de belangrijkste financier van onafhankelijk wetenschappelijk reumaonderzoek. Ook het geven van voorlichting, ondersteunen van patiëntenverenigingen en het behartigen van de belangen van reumapatiënten behoort tot de taken van het Reumafonds. Wie mee wil helpen met de collectie Brummen, Leuvenheim en Oeken, kan contact opnemen met Ingrid Bos, tel. 0575-567531 of ingrid.bos@xs4all.nl. Er is in deze dorpen al een team actief van ongeveer 55 trouwe collectanten. Toch zijn enkele straten nog niet ingedeeld, omdat een collectant stopt of verhinderd is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.