Onderlinge wedstrijd Sparta Brummen en Unitas uit Doesburg

DOESBURG – Afgelopen dinsdag ging er vanuit Brummen een grote delegatie van de selectiemeisjes van Sparta naar Doesburg voor een onderlinge wedstrijd, samen met de selectiemeisjes van Gymnastiekvereniging Unitas. Ondanks dat het vakantie was waren er achttien meisjes van Sparta in sporthal de Beumerskamp aanwezig én een grote groep ouders op de tribune. Samen met de vierentwintig meisjes van Unitas werden ze in vier groepen ingedeeld, afhankelijk van het niveau waarop de meisjes turnen. De gebruikelijke onderdelen werden geturnd, ieder haar eigen oefening zoals zij die ook turnen in de regionale districtwedstrijden van de KNGU. De vloer, sprong, balk en ongelijke brug werden allemaal afgewerkt. De jury keek met een kritisch oog, de verschillen waren soms dan ook klein. Na een korte pauze waarin de punten werden geteld was er in elke groep een bronzen, zilveren en gouden plek te vergeven. Maar voor alle meisjes was er een medaille en tevreden keerde iedereen weer huiswaarts. Beide verenigingen kunnen terugkijken op een geslaagde en goed georganiseerde middag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.