Home / Rheden / Loesje en Pom

Loesje en Pom

RHEDEN – Loesje en Pom, zo heten de twee eerstgeboren lammetjes waar de Rhedense schaapskudde dit jaar mee is uitgebreid. Presentatrice Lisa Wade adopteerde het tweetal woensdagmiddag.

De lente is al volop aangebroken bij de Rhedense schaapskooi. Kort na elkaar bevallen de ooien van één of meerdere mooie lammeren. Er kan er echter maar één het eerste zijn en dat was schaap Fleur. Zij beviel dit jaar het eerst van een mooie tweeling. Lisa Wade adopteerde de twee en gaf hen de namen Loesje en Pom. Lisa is pas gestopt als presentatrice van Het Klokhuis, omdat ze meer met de natuur wil gaan doen. Daarom heeft ze de kleintjes vernoemd naar Het Klokhuis. Loesje naar eindredactrice Loes en Pom naar het Franse woord voor appel, pomme. Grappig is dat de moeder van Loesje en Pom, Fleur, vijf jaar geleden werd geadopteerd door Ellemieke Vermolen.
Iedereen kan een lammetje adopteren bij de Rhedense schaapskudde. Voor een klein bedrag krijgen de ‘adoptieouders’ een geboortekaartje en mogen zij ‘hun’ lammetje een naam geven. Natuurlijk blijft het dier wel lekker bij moeders in de kudde
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.