Dronken bestuurder in Dieren aangehouden

DIEREN – De politie heeft dinsdag in Dieren het rijbewijs ingevorderd van een 57-jarige automobilist uit die plaats. De man bleek met te veel alcohol op achter het stuur te zitten.

Agenten zagen de automobilist omstreeks 20.00 uur rijden over de Zuider Parallelweg en besloten hem te controleren. Een blaastest wees uit dat de man teveel had gedronken. Hij is aangehouden en voor een ademanalyse meegenomen naar het politiebureau. Hier werd een promillage van 1,69 gemeten. Dit is ruim 3 keer te veel. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd. Justitie beslist over de teruggave van het document.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.