Home / Eerbeek / Pastor Anneke Wouda beroepen

Pastor Anneke Wouda beroepen

EERBEEK – Pastor Anneke Wouda uit Eerbeek heeft een beroep ontvangen van de Protestantse Gemeente Sexbierum – Pietersbierum. Anneke Wouda is sinds 1 oktober 2006 werkzaam als kerkelijk werker in de protestantse gemeente Eerbeek. Daarnaast studeert ze sinds 2004 theologie aan de Protestantse Universiteit in Kampen. Een jaar geleden heeft zij de studie afgerond en sindsdien mag Wouda zich Master in de Godgeleerdheid noemen. Anneke Wouda heeft het beroep een aantal weken in beraad. Mocht zij dit aannemen, dan mag de titel dominee voeren.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.