Verhuizing Boesveld Hypotheken

DIEREN – Hoewel Herman Boesveld zijn winkelpand aan de Wilhelminaweg in Dieren te koop heeft staan, denkt hij er nog niet over om met zijn zaak Boesveld Hypotheken en Financieel Advies te gaan stoppen. Het pand is simpelweg te groot geworden.

Toen eind 2008 de financiële crisis begon, moesten Herman Boesveld en zijn vrouw helaas afscheid nemen hun medewerkers. “Nu we alleen nog als echtpaar werken, kunnen we dat ook van huis uit gaan doen. Eventueel kunnen we na verkoop bij een collega-ondernemer een kantoorplek huren”, aldus Herman. “Onze zwager Wim van den Beukel doet ook nog werkzaamheden voor onze zaak, maar doet dat al vooral vanaf zijn huisadres.”

“Over een jaar of zeven word ik 65”, vertelt Herman Boesveld. “Over een paar jaar wil ik mijn zaak graag overdragen om de continuïteit van mijn werkzaamheden te waarborgen. Dat geeft een collegakantoor een mooie kans om op termijn ruim vijfhonderd klanten aan het bestand toe te voegen. Het biedt goede cross sellingskanten, omdat ik momenteel alleen hypotheekklanten heb.”
“Bovendien is dat een goede kans om bijvoorbeeld een dag per week minder te gaan werken. Veel gesprekken vinden ook in de avonduren en op zaterdagmorgen plaats, dan neem ik wel eens een doordeweekse dag vrij.”

Een gunstige bijkomstigheid voor het echtpaar Boesveld is natuurlijk dat er bij verkoop van het kantoor liquiditeiten vrijkomen, die in deze ‘magere’ markt welkom zijn. “We horen in Dieren vaak geluiden van ondernemers dat er zulke hoge huren betaald moeten worden voor winkelpanden. Wij hebben nooit willen huren, want van de huur zie je nooit wat terug. De verkoop is dan ook een goede kans voor een collega-ondernemer uit Dieren, die met onze winkel een goed pensioen kan opbouwen”, aldus Herman Boesveld, die daarmee laat merken een goed financieel adviseur te blijven.

www.boesveldhypotheken.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.