Home / Dieren / Damesmodezaak Just More geopend in nieuw pand op Callunaplein

Damesmodezaak Just More geopend in nieuw pand op Callunaplein

DIEREN – Onder ruime belangstelling is woensdag de nieuwe winkel van Just More geopend op het Callunaplein. Veel klanten kwamen kijken in de ruime damesmodezaak, die nu centraal gelegen is in het dorp.

Ruim zes weken noeste arbeid heeft het Richard en Diana van den Enk gekost om de wat gedateerde winkel van Wonink Schoenmode om te toveren tot een moderne, lichte modezaak. De grote koffietafel is meeverhuisd vanaf de Wilhelminaweg, zodat het huiselijke gevoel is gebleven. Het was hard werken, maar Richard en Diana zijn dolgelukkig met het resultaat. “We hebben de zaak groter gemaakt, onder andere door het kantoor bij de winkel te trekken. Dat geeft ons zoveel meer ruimte.” De winkel aan de Wilhelminaweg, waar Just More precies zeven jaar was gevestigd, is gewoon te klein geworden. “We wilden al een tijdje naar een groter pand, maar we hebben gewacht op de juiste ruimte. Deze winkel is fantastisch, groot en zit ook nog eens op de mooiste plek van het Callunaplein.”
De extra ruimte is niet direct in gebruik genomen door de collectie flink uit te breiden. Richard en Diana willen plek houden om in kunnen spelen op de laatste trends. “We willen impulsief iets nieuws in de winkel kunnen hangen. Als er opeens iets nieuws in de mode komt, kunnen we nu een rek extra plaatsen en de nieuwste kleding aanbieden aan onze klanten. Daar was eerder geen ruimte voor.” Wel heeft Just More een nieuw kledingmerk toegevoegd, Anna Scott.
Nieuw zijn de schoenen die Just More gaat verkopen. “Het meeste moet nog binnenkomen, de nieuwe zomerschoenen komen wat later dan de kleding, maar we hebben vast zevenhonderd paar schoenen besteld”, vertelt het echtpaar trots. “We hebben heel diverse schoenen en laarzen uitgezocht, maar alles past bij onze kleding: jong, sportief en trendy. Zo hebben we naast kleding nu ook schoenen van het merk S. Oliver, maar ook krijgen we het comfortabele merk Rieker binnen, waar door onze klanten veel om is gevraagd. Zo kunnen vrouwen bij ons terecht voor een complete outfit, inclusief schoenen”, aldus Diana en Richard.
Just More houdt dezelfde openingstijden als aan de Wilhelminaweg: op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. De koffie staat altijd klaar.

Op de foto: Mariëtte, Diana, Richard en Froukje, het vaste team van Just More in Dieren.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.