Home / Doesburg / Carnaval op De Ark Stad

Carnaval op De Ark Stad

DOESBURG – De kinderen van basisschool de Ark, locatie Stad vierden met een verkleedfeest carnaval. Het thema was ‘gemaskerd bal’. Alle kinderen kwamen mooi verkleed naar school en gingen daarna aan de slag om maskers te versieren. Met glitters, lint, stickers en natuurlijk kleurpotloden en stiften werden de mooiste maskers gemaakt. In de pauze werden de kinderen verwend met heerlijke versnaperingen geschonken door de Coop in Doesburg. Vervolgens mochten de kinderen kijken naar een aantal mooie en grappige optredens, waar in de voorafgaande weken veel op was geoefend. Groep-8 had een workshop dans aangeboden gekregen en liet het resultaat aan de hele school zien. Een kinderjury koos per klas het mooist verklede kind. De prijs voor de winnaars was een zak snoep.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.