Home / Laag-Keppel / Zonder rijbewijs en onder invloed te hard gereden

Zonder rijbewijs en onder invloed te hard gereden

LAAG-KEPPEL – De politie heeft maandagochtend op de Eldrikseweg in Laag-Keppel een 20-jarige man uit Hummelo aangehouden. Hij reed 24 km/u te hard op zijn snorfiets en had geen rijbewijs. Daarnaast bleek hij ook nog gedronken te hebben.

De politie zag rond 11.45 uur, tijdens een snelheidscontrole, de snorfietser met hoge snelheid rijden. De bestuurder reed na correctie 24 km/u te hard. Agenten hielden de man aan. Hij bleek geen rijbewijs te bezitten en kon geen geldig legitimatiebewijs tonen. Daarnaast roken de agenten een alcohollucht bij de man. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij 0,4 promille blies. Hij kreeg een rijverbod en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.