700 Inwoners Rheden ontvangen na fout extra belastingaanslag

GEM. RHEDEN – Ruim zevenhonderd inwoners van de gemeente Rheden ontvangen aanstaande zaterdag een extra belastingaanslag voor hondenbelasting en/of grafrechten. Op de eerdere zending belastingaanslagen ontbraken deze bedragen.

Het gaat in totaal om 121 inwoners die een aanslag krijgen voor graf- of onderhoudsrechten en om 661 inwoners met één of meerdere honden.
De gemeente Rheden verstuurt dit jaar de aanslagen gemeentelijke belastingen in twee delen.
Op 11 februari werd de eerste zending van 12.524 exemplaren verstuurd. De tweede zending van 10.341 exemplaren volgt op 25 februari. De gemeente weet inmiddels dat er in de selectie van de aanslagregels iets is fout gegaan. De hondenbelasting en de grafrechten zijn hierdoor niet meegenomen in een gedeelte van de eerste zending. De gemeente gaat vooralsnog uit van een systeemfout. Met de extra aanslag die deze week de deur uit gaat, wordt die fout hersteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.