Home / Eerbeek / Beginnend bestuurder onder invloed in Eerbeek

Beginnend bestuurder onder invloed in Eerbeek

EERBEEK – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag op de Coldenhovenseweg in Eerbeek, een 37-jarige automobilist uit Den Haag betrapt op het rijden met drank op. Hij kreeg een rijverbod opgelegd.

De politie hield de automobilist rond 02.40 uur staande voor een controle. Hierbij bleek dat het een zogeheten beginnende bestuurder betrof. Een blaastest wees uit dat de man gedronken had. Op het politiebureau blies hij 0,5 promille. Dit is ruim twee maal zoveel als maximaal is toegestaan bij beginnende bestuurders, maar niet voldoende om zijn rijbewijs ook kwijt te zijn. De man kreeg een rijverbod en de politie maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.