Home / Eerbeek / Nieuwe voorzitter Last Gear

Nieuwe voorzitter Last Gear

EERBEEK – Mountainbikevereniging Last Gear in Eerbeek hield 16 februari haar algemene ledenvergadering, die druk bezocht werd want de inmiddels 250 leden zijn allemaal zeer betrokken bij de vereniging. Voorzitter Roor de Gans vond het na zes jaar voorzitterschap tijd om het stuur uit handen te geven.

Het huidige ledenaantal en de hoeveelheid activiteiten maakte dat de huidige structuur niet meer werkzaam was. Een kleiner bestuur met daaromheen een commissiestructuur lag voor de hand en had tot gevolg dat naast het vertrek van de voorzitter ook Tobias Bos, Leopold der Nederlanden, Jan-Ewout Scholten en Fer Kesteloo plaats namen in de commissie en daarmee het bestuur ruimbaan gaven voor vernieuwing. Hedwig de Leeuw den Bouter heeft de voorzitterstaak overgenomen en Erica Dresmé Spiegelenberg heeft naast haar redactionele werk plaatsgenomen in het bestuur om alle commissieactiviteiten op elkaar af te stemmen.

www.lastgear.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.