Home / Doesburg / FNV Lokaal Doesburg komt op voor mensen in de bijstand

FNV Lokaal Doesburg komt op voor mensen in de bijstand

DOESBURG – FNV Lokaal Doesburg roept in een brief het college, de raadsleden, de raadsfracties en de raadscommissie op om mensen uit de schulden te houden door maatregelen te treffen betreft de nieuwe Wet Werk en Bijstand. FNV Lokaal Doesburg pleit voor het afschaffen van alle eigen bijdragen en drempelbedragen voor mensen met een inkomen tot 110 procent van de bijstandsnorm. Dat kan een gemeente zelf bepalen. Waar dat niet mogelijk is, bijvoorbeeld AWBZ-gerelateerde zorg, roept de FNV op mensen via de Bijzondere Bijstand in deze kosten te helpen en daar doeltreffende, snelle verordeningen voor te ontwerpen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.