Vier toneelavonden BAZO in Samuel

KLARENBEEK – Buurtvereniging BAZO Apeldoorn Zuid-Oost, heeft het voornemen om op vrijdag 24 februari, zaterdag 25 februari en vrijdag 2 maart ‘s avonds om 20.00 uur een toneeluitvoering voor het voetlicht te brengen. Ze doen dat in gebouw Samuel in Klarenbeek. De zaal is om 19.30 uur open. Er is ook nog een voorstelling op zaterdagmiddag 3 maart. Dan gaat de zaal om 13.30 uur open en aanvang om 14.00 uur
Het betreft een blijspel in drie bedrijven en heeft als titel ‘De Beuk er in’. Gebouw Samuel ligt aan de Brinkenweg 111 in de buurtschap Hooilanden. Er zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar voor vrijdagavond 2 maart en zaterdagmiddag 3 maart. De twee eerste avond zijn al uitverkocht. De kaarten kunnen worden besteld bij B.Dekker, tel.: 055-3664890.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.