Home / Klarenbeek / Vier toneelavonden BAZO in Samuel

Vier toneelavonden BAZO in Samuel

KLARENBEEK – Buurtvereniging BAZO Apeldoorn Zuid-Oost, heeft het voornemen om op vrijdag 24 februari, zaterdag 25 februari en vrijdag 2 maart ‘s avonds om 20.00 uur een toneeluitvoering voor het voetlicht te brengen. Ze doen dat in gebouw Samuel in Klarenbeek. De zaal is om 19.30 uur open. Er is ook nog een voorstelling op zaterdagmiddag 3 maart. Dan gaat de zaal om 13.30 uur open en aanvang om 14.00 uur
Het betreft een blijspel in drie bedrijven en heeft als titel ‘De Beuk er in’. Gebouw Samuel ligt aan de Brinkenweg 111 in de buurtschap Hooilanden. Er zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar voor vrijdagavond 2 maart en zaterdagmiddag 3 maart. De twee eerste avond zijn al uitverkocht. De kaarten kunnen worden besteld bij B.Dekker, tel.: 055-3664890.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.