Home / Doesburg / Zaterdag 10 maart Opschoondag in Beinum

Zaterdag 10 maart Opschoondag in Beinum

DOESBURG – Samen de handen uit de mouwen voor een schoner Beinum. De Wijkraad Beinum doet namelijk mee aan de landelijke opschoondag 2012. Alle bewoners kunnen deze ochtend twee uurtjes meehelpen om de eigen buurt/wijk samen schoner te maken.’Steek samen met uw buurtbewoners de handen uit de mouwen voor een schone buurt. Komt met velen want vele handen maken licht werk en maken het gezellig”, aldus een oproep. Er wordt om 09.45 uur verzameld bij De Wetelaar, om 12.00 uur is er erwtensoep met een broodje knakworst.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.