Home / Ellecom / Open dag op Landgoed Avegoor – Hotel of Modern Art

Open dag op Landgoed Avegoor – Hotel of Modern Art

ELLECOM – Landgoed Avegoor aan de Zutphensestraatweg 2 in Ellecom houdt zondag en in samenwerking met Kinderopvang-organisatie Kinderij, een open dag op het landgoed. Van 14.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom om kennis te maken met beide organisaties.

Deze middag zal in het teken staan van de opening van de kunstkamer ‘Sweet Dreams’, die is ingericht door de kinderen van de Creatieve Buitenschoolse opvang De Schatkist uit Velp. De kamer wordt om 15.00 uur feestelijk geopend door de heer Kaijzer, een 90-jarige vaste gast, die de geschiedenis van landgoed Avegoor als geen ander kent.
Verder zijn er voor de kinderen gratis workshops. Zo kan je leren om stuntman of -vrouw te worden, maskers schilderen, cupcakes proeven, bewegen op muziek en ook is er een demonstratie kronen maken van papier maché. Voor de volwassenen zijn er rondleidingen door het hotel, kunnen diverse kunstkamers worden bezichtigd en is er live-muziek bij de openhaard.

Landgoed Avegoor heeft een uniek concept, dat kunstenaars de mogelijkheid geeft hun inspiratie door te geven in de meest brede zin van het woord. Deze middag is uitermate geschikt om te komen proeven en zien wat er allemaal mogelijk is op Landgoed Avegoor en beide organisaties zo beter te leren kennen. De open dag is gratis en voor iedereen toegankelijk, inschrijving vooraf is niet nodig – foto: Jaro van Meerten Fotografie.

Tel.: 0313 430600; http://www.avegoor.nl/nl/open-dag.html
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.