Home / Loenen / Nolda Beumkes en Hans Beking winnen kaartmarathon

Nolda Beumkes en Hans Beking winnen kaartmarathon

LOENEN – De voetbalvereniging Loenermark organiseerde onlangs, in deze tijd van weinig voetbal, weer een kaartmarathon in de kantine van het clubhuis in het Lonapark. De deelname voor het klaverjassen en jokeren was weer groot. Aan het eind van de middag kon Louis Kruk de prijzen bekend maken. Bij het jokeren won Nolda Beumkes met 161 punten, tweede werd Dinie Plant met 214 punten, derde mevrouw Draaier 220 punten en vierde Gerrie ter Horst 223 punten. Bij het klaverjassen ging Hans Beking met de eer strijken van de eerste prijs. Hij scoorde 15701 punten, tweede werd Henk Elshof met 15493 punten, derde Henk Jurriens met 15266 punten en vierde Hennie Hol met 15152 punten.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.