Doesburger aangehouden na ongeval onder invloed

DOESBURG – Op de Burgemeester Nahuyssingel in Doesburg heeft de politie zondagavond een 38-jarige inwoner aangehouden op verdenking van onder meer het rijden onder invloed. Bij zijn aanhouding verzette hij zich.

De man werd die avond omstreeks kwart voor zes, kort na een melding van een ongeval aangetroffen. Een auto met twee inzittenden zou door nog onbekende oorzaak van de weg zijn geraakt en in de tuin van een huis zijn beland. Bij aankomst van de politie werd de 38-jarige aangetroffen. De auto bleek zijn eigendom, maar de man ontkende zelf gereden te hebben. Volgens omstanders was evenmin duidelijk wie van de twee inzittenden gereden had; alleen de 38-jarige was nog terplekke. Hij rook naar alcohol maar weigerde met de agenten mee te gaan. Met enig geweld kon de man worden overmeesterd. De Doesburger liep daarbij wel verwondingen op. Bij de man werd later een alcoholpromillage gemeten van twee keer de limiet.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.