Home / Doesburg / Gouden Plaat voor Judith Peters

Gouden Plaat voor Judith Peters

DOESBURG – De Doesburgse zangeres Judith Peters werd zaterdag blij verrast toen zij nietsvermoedend in café Du Midi een Gouden Plaat van haar nichtje Sam Beumer kreeg uitgereikt. “De hele familie was aanwezig en Judith had niets door. Ze wilde eerst nog afbellen, dus dat was nog even spannend”, aldus Esther Beumer, zus van Judith.

In 2011 trad de Doesburgse zangeres een aantal keren op als vijfde Topper, samen met Jeroen, Gerard, Gordon en René. In totaal werden van De Toppers in Concert 2011 meer dan 25.000 cd’s en meer dan 50.000 dvd’s verkocht. Daarom ontving ook Judith zaterdag de welverdiende Gouden en Platina Award. – Foto Han Uenk.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.