Gouden Plaat voor Judith Peters

DOESBURG – De Doesburgse zangeres Judith Peters werd zaterdag blij verrast toen zij nietsvermoedend in café Du Midi een Gouden Plaat van haar nichtje Sam Beumer kreeg uitgereikt. “De hele familie was aanwezig en Judith had niets door. Ze wilde eerst nog afbellen, dus dat was nog even spannend”, aldus Esther Beumer, zus van Judith.

In 2011 trad de Doesburgse zangeres een aantal keren op als vijfde Topper, samen met Jeroen, Gerard, Gordon en René. In totaal werden van De Toppers in Concert 2011 meer dan 25.000 cd’s en meer dan 50.000 dvd’s verkocht. Daarom ontving ook Judith zaterdag de welverdiende Gouden en Platina Award. – Foto Han Uenk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.