Home / Laag-Keppel / Prins Silvan de 1e viert carnaval bij Nijntje

Prins Silvan de 1e viert carnaval bij Nijntje

LAAG-KEPPEL – De kinderen van kinderdagverblijf Nijntje in Laag-Keppel werden afgelopen week verkleed naar het kinderdagverblijf gebracht en werden daar geschminkt. Ook werd er geoefend op de polonaise en gedanst. Dit alles met het thema Hoe ga jij verkleed. Vrijdag was het helemaal feest van toen kwam Prins Silvan de eerste van CV de Blauwe Snep met zijn gevolg naar Nijntje om het startschot te geven aan hun carnavalsweekend. Natuurlijk werden er diverse optredens gehouden.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.