Ontwerptekeningen Kulturhus Drempt klaar

DREMPT – In het nieuwe Kulturhus in Drempt worden de nieuwe fusiebasisschool en het Dorpshuis gevestigd. Ook is er plaats voor kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en komt er een bibliotheekfunctie. Inmiddels zijn de eerste ontwerptekeningen gereed. Alle partijen zijn zeer tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat. In het nieuwe Dorpshuis komen terug het café met keuken, bowlingbaan, vergaderzalen en meer. Er is ruimte voor alle huidige gebruikers en verenigingen. Ook nieuwe verenigingen zijn van harte welkom. Na verwachting zal voor de zomervakantie de eerste schop de grond in gaan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.