Loopgroep Jan Strijker doet mee aan Start to run

BRUMMEN – Ook dit voorjaar is het weer mogelijk deel te nemen aan Start to Run. Op zaterdag 10 maart gaan de Start to Run trainingen van start. Inschrijven kan via www.starttorun.nl. Ook loopgroep Jan Strijker uit Brummen doet mee.
Start to Run wordt gegeven op 130 locaties in Nederland. Op zes zaterdagochtenden om 09.30 uur krijgt de deelnemer training van gekwalificeerde trainers. In zes weken wordt toegewerkt naar drie kilometer (20 tot 25 minuten). Speciaal voor start to Run is er een Running Coach ontwikkeld, een hardloopschema dat eenvoudig op een MP3 speler te zetten is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.